De Sebastiaanshoeve

Kamers

De B&B heeft drie ruime tweepersoonskamers, elk voorzien van een eigen doucheruimte en een eigen toilet. De voorzieningen zijn in elke kamer gelijkwaardig, maar elke kamer heeft een andere indeling, dus geven we hieronder per kamer een impressie.

Alleen in kamer 2 kan het tweepersoonsbed gesplitst worden in twee losstaande eenpersoonsbedden. Deze kamer heeft ook als enige een toiletruimte gescheiden van de doucheruimte. Alle drie de kamers hebben een eigen toilet- en doucheruimte.

Kamer 1

 


Kamer 2


 


 Kamer 3

 Badkamer (kamer 1)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Kamer 1

Dit is een kamer van 24 m2 met een tweepersoonsbed met een comfortabele boxspringmatras. Er is een zitje met twee fauteuils en u kunt televisie kijken in HD kwaliteit met een zeer ruim zenderaanbod via een satellietontvanger. Naast een binnendeur naar de gang en ontbijtruimte, heeft de kamer een vergrendelbare buitendeur, met toegang naar een eigen terrasje met tuinstoelen aan een boeren bloementuin en zicht op het natuurgebied van De Groote Beerze. De kamer beschikt over een eigen doucheruimte met wasbak en een eigen toilet.

Ruime kamer met Smart TV, eigen terras en een comfortabel tweepersoons boxspringbed

 

Kamer 2

Dit is een kamer van 23 m2 en heeft dezelfde voorzieningen en inrichting als Kamer 1, inclusief een buitendeur naar eigen terrasje, heeft ook een eigen doucheruimte, en daarnaast ook een aparte, eigen toiletruimte.

Ruime kamer met Smart TV, eigen terras en een comfortabel twee-persoons boxspringbed.

Kamer 1 en 2 hebben ieder afzonderlijk een eigen, hygienische en toch sfeervolle doucheruimte, met wastafel en eigen toilet, en met hoge kwaliteit kranen en sanitair.

Kamer 3

Deze kamer van 21 m2 is in het voorjaar van 2017 in gebruik genomen en is uitgerust met een comfortabel twee-persoons bed met boxspring matrassen. Vanuit het bed en vanuit de twee fauteuils kunt u TV kijken met een ruim zenderaanbod. Ook deze kamer heeft een eigen doucheruimte met wastafel en toilet.

 Interieur van kamer 3 met een comfortabel twee-persoons bed met boxspringmatras...

 ...en een zithoek met twee comfortabele fauteuils. 

 

 

 

Kamer 3 heeft een eigen doucheruimte met wastafel en eigen toilet.