De Sebastiaanshoeve

Vergaderen of exposeren in een landelijke sfeer !

Zaalverhuur

De Sebastiaanshoeve beschikt los van de B&B over een authentieke, multi-functionele ruimte van 60m2 t.b.v. vergaderingen en workshops en een sfeervolle loungeruimte van 30m2, met bij goed weer de beschikking over diverse terrassen, bereikbaar via openslaande deuren. Ter ondersteuning van deze ruimtes is er een gescheiden dames- en herentoilet en een garderobe.

Deze faciliteiten zijn uitermate geschikt voor workshops (trainingen, teambuilding, creativiteit) en vergaderingen tot ongeveer 20 personen. De zaal beschikt over een HR televisiescherm t.b.v. presentaties, een audiosysteem en WiFi over glasvezel. U heeft met uw groep / team ongestoord de beschikking over alle faciliteiten.  

Expositieruimte

De zaal- en loungeruimtes zijn geschikt voor tijdelijke exposities van kunst aan de muur (foto's, schilderijen, grafiek) voor een dag, een weekend, of een aantal weekends. In het weekend kunnen er ook sculpturen worden geëxposeerd en dit is ook mogelijk (van april tot oktober) in de veelzijdige tuin van de Sebastiaanshof (ruim 6.000 m2). Voor u als kunstenaar kunnen we samen een aantrekkelijke expositie van uw werk realiseren, toegankelijk voor genodigden en/of voor publiek. Er is ruime parkeergelegenheid op eigen terrein.

Graag stemmen we met u af over uw wensen en onze mogelijkheden en prijzen. Indien u interesse heeft, stuurt u ons svp een e-mail of neemt u telefonisch contact met ons op.